Servicios

Cuina
SUMMER CAMP compta amb un excel·lent equip sota la supervisió del cap de cuina especialitzat en l’alimentació per a nens i nenes, amb una dieta completa, variada i equilibrada, adaptada, quan sigui necessari, a les peculiaritats dels acampats, com ara menús per a celíacs, diabètics, vegetarians ,etc.
Quiosc

Dins de les instal·lacions de SUMMER CAMP comptem amb un petit Quiosc que s’obre una vegada al dia a l’hora del berenar. El consum dels articles que es serveixen (refrescos, gelats i xuxes), està controlat per l’equip de monitors per a assegurar-nos que els acampats en fan un ús correcte i  moderat.
Assegurança SUMMER CAMP compta amb una assegurança de responsabilitat civil i d’accidents.
Infermeria
A SUMMER CAMP comptem amb una infermeria per a primers auxilis controlada i supervisada pel nostre coordinador i pel responsable de la casa de colònies que ens assisteix permanentment.

Serveis mèdics
Tots els serveis mèdics necessaris es troben a prop del campament: · Ambulatori 24 hores, a Calafell.
Neteja
La neteja i l’ordre a les instal·lacions, és fonamental pel bon exercici de l’activitat diària. És per això que els nostres acampats han de mantenir les seves coses netes i ordenades. Els llençols es canvien una vegada a la setmana i els serveis es netegen 2 vegades al dia. Les nostres instal·lacions (jardins, instal·lacions, cuina, habitacions….) compten amb un manteniment i neteja continuats dissenyats per un equip de professionals, de manera que tota la nostra infraestructura es mantingui en les millors condicions al llarg de tot l’any.
Banc
A l’arribada al campament, el monitor responsable de cada grup ofereix la possibilitat a tots els seus acampats de recollir i guardar els diners en efectiu que duguin a sobre. Els acampats poden disposar-ne una vegada al dia per a facilitar la gestió de l’efectiu. TOPCOLONIES recomana que no es duguin al campament objectes de valor elevat, ja que no podem fer-nos responsables de la seva pèrdua.

Servei de Missatgeria
SUMMER CAMP té una direcció d’e-mail: info@topcolonies.com a la qual es poden enviar e-mails als acampats. Ells rebran diàriament la seva correspondència sobre les 20:00 h. En cada e-mail s’ha d’especificar en l’assumpte, el nom i número de matricula de l’acampat. Per motius d’ample de banda de la connexió NO ES PODRAN ADJUNTAR ARXIUS FOTOGRÀFICS. Només s’entregarà als acampats, correus de TEXT.

I a més….en finalitzar el campament, cada acampat rebrà per part de TOPCOLONIES un diploma acreditatiu d’anglès i una samarreta com a record del seu pas pel campament.

Campamentos en inglés, parque de aventuras, quads, olimpiada deportiva, campeonatos de basket, futbol, piscina, clases de inglés, escalada, trecking, paintball, talleres culturales, gincamas, juegos de noche y showtime
Formularios
Traslados
Catálogo
Recibir información
Email