Casa de colònies

Aquesta instal·lació, amb un disseny nou i funcional, fou construïda de nova planta per a la seva funció de casa de colònies. Convé tenir en compte que prop de la platja de Calafell, abans de la guerra civil, s’hi van organitzar les primeres colònies de Catalunya.
La casa té diverses sales d’activitats que junt a la distribució dels dormitoris, permeten una bona organització de les colònies i, si és el cas, de l’estada de diferents grups alhora.

La situació privilegiada de la casa de colònies Artur Martorell, a la costa Daurada, amb una climatologia sempre favorable i envoltada de vinyes, permet dur a terme variades activitats de lleure on el centre d’interès pot ser el mar, la platja,… La proximitat amb el nucli antic de Calafell dóna peu a conèixer i a jugar entorn del castell medieval.

El Departament de Medi Ambient de la Generalitat de Catalunya ha atorgat al servei Casa de Colònies Artur Martorell el Distintiu de garantía de qualitat ambiental corresponent a la categoria d’instal·lacions Juvenils.

Campamentos en inglés, parque de aventuras, quads, olimpiada deportiva, campeonatos de basket, futbol, piscina, clases de inglés, escalada, trecking, paintball, talleres culturales, gincamas, juegos de noche y showtime
Formularios
Traslados
Catálogo
Recibir información
Email